• Akció
  • Új
6 DB Oruuum Élelmiszer-Minőségű Szilikon Csaptelep Extender, Víz Kifolyó Fedezze Fogmosás Vízkötő Kézi Mosás Extender Konyhai Haza Fürdőszoba (2Blue, 2Green, 2Pink)

6 DB Oruuum Élelmiszer-Minőségű Szilikon Csaptelep Extender, Víz Kifolyó Fedezze Fogmosás Vízkötő Kézi Mosás Extender Konyhai Haza Fürdőszoba

 
HUF 1618.65

Összeg
Tova elérhető

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. -A csomag Tartalma : 6db Víz Csaptelep Érintse meg Extender, 2* Kék, 2*Rózsaszín,2* Zöld. -Prémium Anyag : Készült Élelmiszer-Minőségű szilikon.Biztonságos, tartós, hosszú távú használatra. -Méret : Test Hossza 7cm/ 3in, koppintson a kapcsolat 3.3*1,5 cm/ 1.3*0.6 a, víz outlet 2.5*1,5 cm-es/ 1*0.6-ben. -Könnyen használható Megvédje a fürdőszoba zúzódás okozta a fürdő fedezze kifolyó is hordozható utazási vízkötő kupa, egészséges, kényelmes.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai