• Akció
  • Új
SLDSM Dreamcatcher,Fali Dekoráció hálószoba Kézzel Szőtt által Mesterek Segítségével, Hagyományos, Kézi Technikát lehet Használni, mint Dekoráció Partik, Esküvők, Karácsony, szilveszter, stb.

SLDSM Dreamcatcher,Fali Dekoráció hálószoba Kézzel Szőtt által Mesterek Segítségével, Hagyományos, Kézi Technikát lehet Használni, mint

 
HUF 13324.50

Összeg
Tova elérhető

【Dreamcatcher】Az édes álom át a nettó lyukat, majd flow le a tollat, hogy az alvó ember.A rémálom csapdába esett a hálóba, majd eltűnnek a következő napon. 【Kézzel szőtt】Ez a kiváló minőségű gyöngyök, természetes anyagokból, poliészter szál cérna, illetve egyéb anyagok.Az álomfogót az, kézzel szőtt által mesterek segítségével, hagyományos, kézi technikákkal. 【Tökéletes ajándék】Jelent áldást, imádkozik a békéért sok szerencsét.Lehet adni, mint egy ajándék, hogy magad, család vagy a barátok, stb. 【Alkalmazandó】Lehet akasztani, bárhol a hálószoba, nappali, vagy a szobában.Mint egy esküvőre, ünnepi díszek, hozza a jó kívánságokat!. 【Méret】Kérjük, tekintse meg a kép részleteit.Kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba ± 1 CM-2 CM.Méret : lásd a képen (a kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy néhány kisebb hibák.) Anyaga : vas gyűrű, gyöngyök, pamut szál, toll, stb.A csomag tartalma : 1 * álomfogó.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai