• Akció
  • Új
Törölköző Tartó, törülközőtartó Tartós Fürdőszoba Rack Könnyen Telepíthető Gyönyörű Csiszolt Haza a Szennyest a Törölközőt a konyharuhát a Lakás(23CM)

Törölköző Tartó, törülközőtartó Tartós Fürdőszoba Rack Könnyen Telepíthető Gyönyörű Csiszolt Haza a Szennyest a Törölközőt a konyharuhát

 
HUF 13135.50

Összeg
Tova elérhető

Masszív, tartós, kiváló minőségű, rozsdamentes acél, tartós rozsdagátló fejezd be, nem könnyű a rozsda, hosszú élettartam, használható sokáig.Egyedi megjelenés, design, gyönyörű csiszolt rozsdamentes acél kivitelben is illeszkedik bármilyen dekoráció, nem fog a rozsda.Használja a hónapokban vagy években nyomok nélkül vagy lyukak.Könnyen érdekel, a párna mögött az ajtót horog képes megvédeni a kabinet, majd törölje tisztára egy nedves ruhával, hogy megvédje a polcon.Alkalmas szobák, mosoda, közüzemi szoba, fürdőszoba, garázs, házak, lakások, kabinok, Lakóbusz, üzletek, lakóautó, stb.A tökéletes méret, akkor tegye kéztörlő rongynak, vagy ahol meg kell, őket, tedd ki őket a kabinet tovább a törölközőt kéznél, vagy tedd a kabinet több elrejtés.Szolgáltatás : 1. Masszív, tartós, kiváló minőségű, rozsdamentes acél, tartós rozsdagátló fejezd be, nem könnyű a rozsda, hosszú élettartam, használható sokáig.2. Egyedi megjelenés, design, gyönyörű csiszolt rozsdamentes acél kivitelben is illeszkedik bármilyen dekoráció, nem fog a rozsda.Használja a hónapokban vagy években nyomok nélkül vagy lyukak.3. Könnyen érdekel, a párna mögött az ajtót horog képes megvédeni a kabinet, majd törölje tisztára egy nedves ruhával, hogy megvédje a polcon.4. Alkalmas szobák, mosoda, közüzemi szoba, fürdőszoba, garázs, házak, lakások, kabinok, Lakóbusz, üzletek, lakóautó, stb.5. A tökéletes méret, akkor tegye kéztörlő rongynak, vagy ahol meg kell, őket, tedd ki őket a kabinet tovább a törölközőt kéznél, vagy tedd a kabinet több elrejtés.Specifikáció : Elem Típus : Törölköző Rack Material : 430 Rozsdamentes Steel Weight : Kb. 127-139g / 4.5-4.9 oz Color : Rozsdamentes Acél Szín Csomag Lista : 2 x Törölközőt Rack Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


További információ

Item Type:
Towel Rack
Material:
430 Stainless Steel
Weight:
Approx. 127-139g / 4.5-4.9oz
Color:
Stainless Steel Color
Package List:
2 x Towel Rack :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A kategória legjobb ajánlatai