• Akció
  • Új
Snow Fox E-Vitamin kézkrém Set - 3 Illatok - Hidratáló, valamint Tápláló. Könnyű, nem zsíros formula, amely elnyeli gyorsan. Nagy, száraz, vagy durva bőrt (Levendula, narancsvirág, Erdő)

Snow Fox E-Vitamin kézkrém Set - 3 Illatok - Hidratáló, valamint Tápláló. Könnyű, nem zsíros formula, amely elnyeli gyorsan. Nagy, száraz,

 
HUF 5130.00

Összeg
Tova elérhető

Narancsvirág - EGY virágos & citrus illata megnyugtatja, valamint a felemelkedés hangulatok, amely tartalmazza a magas koncentrációjú C-Vitamin, LEVENDULA - EGY édes, virágos illat, hogy segítse a nyugodt pihenést egész évben.ERDŐ - meleg, fás illat hittem, hogy fokozza a hangsúly.JAVÍTÁSOK E-Vitamin Komplex.TÁPLÁLJA a Shea Vaj.HIDRATÁLJA a hialuronsav.NEM ZSÍROS FORMULA - EGY könnyű, nem zsíros formula, amely elnyeli a gyors biztosít tartós táplálékot, védelmet.Egy gazdagító E-Vitamin komplex hidratáló krém illatos az Ausztrál Aromaterápiás olajok megfogalmazott csak a kezét.Egy könnyű, nem zsíros formula, amely elnyeli a gyors biztosít tartós táplálékot, védelmet.Fenntartható csomagolva egy könnyen szorítani tojás palack készült, 100% - ban újrahasznosítható PET1, amely a legmagasabb újrahasznosítani érték között műanyag.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai