• Akció
  • Új
Professzionális Elektromos Köröm Gyakorlat, Redhouse Újratölthető 30000RPM E Fájl Köröm Fúró Gép, műköröm Hordozható Elektromos körömreszelő Manikűr, Pedikűr Polírozás Alakú Eszközök Haza Szalon (Fehér)

Professzionális Elektromos Köröm Gyakorlat, Redhouse Újratölthető 30000RPM E Fájl Köröm Fúró Gép, műköröm Hordozható Elektromos körömreszelő

 
HUF 9817.20

Összeg
Tova elérhető

Profi Köröm Fúró Gép : Redhouse szakmai köröm gyakorlat célja, hogy magas, állítható sebesség beállítást a 0-30,000 RPM támogatása Előre/ hátra irányban.Ez felszerelt, nagy teljesítményű, alacsony lángon, alacsony zajszint, alacsony vibráció, valamint elég sima adok neked egy nagy, pontos köröm csiszoló hatású.Ez egy nagyszerű ideális elektromos körömreszelő, mind a szakmai köröm technikus a-szalon, valamint a kezdők tesz nail art otthon.Többfunkciós Köröm Fúró Bit Készlet : Ez a multifunkcionális elektromos köröm fúró készlet jön 1 x Köröm Fúró Gép, 6 x Köröm Fúró Bit 3/32" bit/bejelentés fej (36 csiszolás zenekar), 1 x Köröm Tisztító Kefe, 2 x körömreszelő.Használhatja, manikűr, pedikűr, alakításában, majd polírozás körmök, valamint a tisztítás cuticles .Golyó Vezetője : lengyel köröm oldalsó szélén;.Kúp Vezetője : lengyel köröm utal, hogy a bőr;.Kis hengerfej : a lengyel vastag szög;.Nagy hengerfej : a lengyel vastag a köröm, valamint lerövidítése. 1.Ez a szög gyakorlat célja az akril gél köröm.Tehát, ha szeretné, hogy távolítsa el a gél lengyel természetes körmöt, de nem egy szakmai manikűrös, kérjük, használja a körömlakk lemosó párna, ahelyett, hogy egy szöget gyakorlat károsodásának elkerülése érdekében a körömágy. 2. Tisztítsa meg a csiszoló fej használat előtt,kérjük, kapcsolja ki a készüléket, mielőtt kicserélné a csiszolás fejét.Biztos, toinsert a csiszolás fejét az alján a chuck.Ha nem,könnyen, mert a csiszoló fej leesik a rázkódás miatt.Ez hozza kockázatokat. 3. Javaslom, kezdő kezdeni leglassabb lesz.Kérjük, ne érintse meg a forgó alkatrészeket.A biztonság érdekében a gyermekek nem használhatják. 4. Egy nagy sebességű gépjármű-elkerülhetetlenül hőt, ezért kérjük, ne használja a köröm gyakorlat túl sokáig minden egyes alkalommal.Ha úgy érzi, hogy a köröm gyakorlat túlmelegedett, kérjük, ne használja tovább, azonnal várni, hogy a hő elvezetésére, mielőtt újra használni.(nem több, mint 20 perc folyamatos használat esetén minden egyes alkalommal, amikor ajánlott). 5. Kérjük, ne használja a készüléket, ha a csatlakozó vezetékek törte meg ne érintse meg a csatlakozót nedves kézzel, hogy megakadályozzák elektromos szivárgás, majd áramütést vagy tüzet okozhat.Ne használja nedves vagy nedves feltételek/Csak egy száraz ruhával szabad a tisztításhoz.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai