• Akció
  • Új
JIANGYINZHI YINZHI Kamera Lencséjét Védő Kompatibilis iPhone 11 Hátsó Kamera Lencséjét Védő Lencse Film Karton Stílus HD Anti-Semmiből (Szín)

JIANGYINZHI YINZHI Kamera Lencséjét Védő Kompatibilis iPhone 11 Hátsó Kamera Lencséjét Védő Lencse Film Karton Stílus HD Anti-Semmiből

 
HUF 10948.50

Összeg
Tova elérhető

A nagy felbontású átlátszó edzett üvegből pontosan vágni, hogy megfeleljen a képernyő a telefon kamera lencséjét, hogy a lencse a telefon kamera lencséje gyönyörű, tiszta, védi a véletlen csepp, vagy karcolások.Egy különleges nyílás kialakítása, a flash nem blokkolt, ha figyelembe fényképeket vagy videókat.Biztosítja a magas felbontás.Nincs por kényelmes - mert a képernyő védő kicsi, nem könnyű leesni, az üveg kijelző védő fólia könnyen távolítsa el, majd telepítse egy átlátszó fólia rajta.Nincs többé aggódnia, hogy a por beágyazás telepítés során.Könnyen telepíthető : automatikus felszívódását, csak távolítsa el az üveg film, állítsa be a szöget, hogy engedje el a poharat, automatikus beillesztés a lencse.IPhone 11 Hátsó Kamera Lencséjét Védő Lencse Film Karton Stílus. 1. Kemény, tartós felület alatt különleges gyártási folyamatot. 2. Statikus technológia kiküszöböli a buborék-hatás révén stabilan a kamera lencséje. 3. Könnyen eltávolítani, anélkül, hogy bármilyen ragasztó. 4. Nagy átláthatóság, nagy világosság. 5. Vakarja védeni a kamera.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai