• Akció
  • Új
LinKop LED Csatlakozó Készlet 4 Pin-10 mm SMD 5050 RGB LED Szalag Csatlakozó Vezeték Solderless Szabad Hegesztési L Alakú LED Csatlakozó Kábel (10db) (LEDConnectorKit-5050-4 tűs)

LinKop LED Csatlakozó Készlet 4 Pin-10 mm SMD 5050 RGB LED Szalag Csatlakozó Vezeték Solderless Szabad Hegesztési L Alakú LED Csatlakozó

 
HUF 1213.65

Összeg
Tova elérhető

▶L-Alakú Csatlakozó× 4 : Karmester+Csatlakozó telepítése 5050 RGB LED szalag a tér sarkában. ▶ 4 Pin LED Csatlakozó×2 : Használt 10mm széles szalag világítás a hálószoba, nappali, konyha szekrények, stb. ▶Csatlakozó Vezeték×4:Használt kapcsolat csíkok között vagy a fény vezérlő doboz. ▶Csomagot, Anyag : Solder-kevesebb LED Csatlakozó Teljes Készlet készült PBT (Szigetelés & Fireproofing). ▶Garancia : az egész életen át tartó műszaki támogatás, 18 hónap garancia pedig nagy ügyfélszolgálat a Lin Kop!.Jellemzők Ez egy rendkívül könnyen használható csatlakozó & karmester az RGB LED szalag fénye.Még nem professzionális, könnyen kezelni. 2. LED szalag csatlakozók használják a különböző hagyományos flexibilis LED Szalag. (nem vízálló vízálló ) 3. Telepítése gyors, biztonságos, könnyen kezelhető.Paraméterek Csatlakozó Szélesség : 10mm Csatlakozó Típus : 4 Tűs Csatlakozó vezeték hossza : 165mm Alkalmazható tárgy : SMD5050 RGB LED Szalag Világítás (DC5-24 V) Vonatkozó hely : padló vagy mennyezet nappali,hálószoba, konyha szekrények L Alakú Solder-kevesebb LED RGB Csatlakozó : Létrehozása sarkok, a vágás, majd újra-kapcsolódás LED szalag világítás, hogy illeszkedjen a sarok mögé fut végig padló / mennyezet vagy rohangálnak a hátsó keret a TV hatása, hogy sarokban kapcsolatok könnyű, kerülje a motort, s potenciálisan káros a LED szalag. 5050 (10mm) LED Szalag Gap-kevésbé Csatlakozó : 1. Csatlakoztassa a szalag fény, hogy egy másik szalag fény, vezérlő, vagy a tápellátás 2. Egyszerű, szerszám nélküli beszerelés 5050 RGB Szalag Fény Csatlakozó Műszaki Támogatás : 1. Ha van egy vízálló LED szalag, akkor távolítsa el a szilícium a felszínen körül forrasztás vonal területen behelyezése a szalag fényt a csatlakozót. 2. Ha van egy nem vízálló LED szalag, csak csúsztassa a csatlakozó, illetve győződjön meg arról, pozitív, mind a negatív pólus mérkőzés. 3. Ezt a terméket csak akkor kell használni, vezetőképes kapcsolat.Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy szolgáltatásokkal, kérjük, írj egy e-mailt bármikor, mi segítünk önnek, hogy old meg semmit, a telepítési probléma válaszolni 24 órán belül.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai