• Akció
  • Új
AWSAD Lépcső Esés Megelőzése Nettó kopásálló Gyermek Biztonsági Háló Hegymászás Szórakoztató Berendezések Óvoda Elszigeteltség Védő Nettó Szín : 8cm háló, Méret : 4x5m(13.1x16.4ft)

AWSAD Lépcső Esés Megelőzése Nettó kopásálló Gyermek Biztonsági Háló Hegymászás Szórakoztató Berendezések Óvoda Elszigeteltség Védő

 
HUF 30815.10

Összeg
Tova elérhető

✔ MÉRETEK : Biztonsági háló készült, gondosan válogatott, a nylon, poliészter kötél, a háló mérete kb. 15cm,10cm, 8cm.A kötél átmérője kb. 0,6 cm(0.23').A szoros csomó, biztonsági védelem.A nagy szilárdságú teherhordó erő. ✔ VÉDELEM NETTÓ : Miután a vizsgálatok, a magas sűrű ipari kötél háló biztonságban.Használhatja a lépcső, erkély, ki használja a kültéri teraszok, kerti kerítések, hogy megvédje a gyermeket, zöldség, baromfi, stb.Szintén nagy fedezni a pótkocsi teherautó rakomány. ✔ KERÍTÉS DEKORÁCIÓ HÁLÓ : Teljesen időjárásálló, rothadás bizonyíték, UV védett.Jó kültéri használata, valamint az Intenzív védelmi célokra. ✔ KÖNNYŰ KEZELNI : Nem könnyen elhalványul, nem félek, szél, eső, tartós, könnyen telepíthető, illetve a közlekedés.Amikor don' t kell használni, csak hajtsa fel tárolni kényelmesen. ✔ BIZTONSÁG : Kérjük, ellenőrizze a hálók rendszeresen a potenciális biztonsági veszélyek miatt különböző külső tényezők, illetve az emberi tényezők gyermekek védelme érdekében időben.A védő háló készült masszív anyag, környezetbarát, nem mérgező.Csak telepítse őket az erkélyek, lépcsők, ablak, folyosók, hinta, korlát, hogy építsenek egy biztonságos játszóház őket!﹣ Termék neve : Nylon kötél biztonsági háló﹣ Védelem nettó méret : különböző méretben állnak rendelkezésre (állítható)﹣ Biztonsági háló anyaga : nylon mag fonott kötél﹣ Biztonsági kötél : vastagsága körülbelül 6 mm﹣ Biztonsági háló távolság : 15 cm, 10 cm, 8cm﹣ Forgatókönyvek a kézzel szőtt háló : kültéri, illetve beltéri, használható anywherefeature﹣ a gyermekek Védelme, elkerülve játékok, cipő esik.﹣ A nagy teherbírású nylon háló tartós, nem könnyű húzta a gyerekek.﹣ Ez egy kiváló minőségű biztonsági kerítés.Eltérően más kerítés készült törékeny anyagok, a háló készült nehezebb, szövet, amelynek szakítószilárdsága pedig könny ellenállás.﹣ Könnyen tisztítható, könnyű tárolni.A nettó lehet mosni, majd hajtogatott.﹣ Az oldalon alul visszaállítható, hogy egyéni hossza.Kérjük, ne testre a biztonsági hálót.megjegyzések : ﹣ Kérjük, ellenőrizze a hálózati rendszeresen, hogy a balesetek megelőzése érdekében.﹣ Át a kábelt a lyukon keresztül a háló ruhával zár a korláton.﹣ Használata előtt a műanyag lakat bárban, vagy hevedert, győződjön meg róla, hogy húzza meg a pálya net.◆Emlékeztető : 1. Ha a védelem nettó megsérül szállítás közben, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani az időben.2. Méret leírás : A dekoratív nettó kézzel mért, a hiba az 1 - 3 cm, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.3. Kép leírása : A védő háló lehet, hogy kis kromatikus aberráció miatt könnyű, betekintési szög, megjeleníteni, illetve más kérdés.Kérlek, bocsáss meg nekem.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai