• Akció
  • Új
KUAIE Gyerek Biztonsági Háló, Nylon Kötél Biztonságos Nettó Haza Korlát Lépcső Anti Tartozó Erkély Korlát Védelem Decor Biztonsági Háló Színe : 10cm háló, Méret : 1x2m(3x7ft)

KUAIE Gyerek Biztonsági Háló, Nylon Kötél Biztonságos Nettó Haza Korlát Lépcső Anti Tartozó Erkély Korlát Védelem Decor Biztonsági Háló

 
HUF 2034.45

Összeg
Tova elérhető

★ A biztonsági háló : készült magas minőségű nylon anyagból, ami könny-ellenálló.Ezt fel lehet használni a windows, erkélyek, lépcsők, szoba-kerítés. ★ Tele jellemzői : puha, könnyű hálót, többrétegű lánc-és vetülékfonallal, jól vezetékek, jó kivitelezés; tiszta vonalak, tartós, csúszásmentes, valamint kopásálló. ★ Biztonság : A Nylon Védelem Nettó hatékonyan megakadályozza a gyermek játékok, cipők, stb.alá az erkélyről, vagy lépcsőn, amely jó biztonságát. ★ Használja helyszín : alkalmazott lépcsők, erkélyek, táj guardrails, külső falak, stb. hogy hatékonyan megakadályozza, hogy a csecsemők közel hiányosságok, erkély, lépcső korlát, lépcső korlátok, valamint a speciális védelmet, mint például a macska mászik tartozó védelem. ★ Egyszerű használat : válassza ki a helyet, hogy védett, majd húzza meg a kerítést, egy döntetlen. ★ Termék neve : Baby védelem nettó★ Biztonsági háló anyaga : nylon★ Védő nettó műszaki adatok : testre szabható (kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha más méret kell)★ Biztonsági kötél : 5mm/6mm vastagságú★ Biztonságos háló távolság : 3cm, 5cm, 10cm★ Kötél színe : fehér kötél nettó (ha más színek, kérjük lépjen kapcsolatba velünk)★ Szőtt háló alkalmas : kültéri, beltéri, bárhol használható,★ Kötelek körben használják : lépcsők, ablak, kertek, hegymászás, hinta, függőágyak★ Jellemzői a védő nettó : - A kötél nettó könnyen telepíthető, összeköti a vas vagy fa korlát, illetve egy ablak tornácok, beltéri valamint kültéri erkély tartozik.- Ez a hosszú élettartamú biztonsági háló biztosítja a biztonságos környezet, a gyerekek a korláton.Biztonságosan védi a gyerekek, háziállatok, vagy játékok.- A dekoráció készült tiszta környezetvédelmi anyag, nem mérgező, nem radioaktív, de nincs hatással a babára.- Lehet vágni a kötelet a méretét, alakját akarja anélkül, hogy az élet a net -. - Telepítse a kötél háló a gyermekek számára, hogy megakadályozza, hogy a gyermekek esik a veszélyes magasságokba, mint például lépcsők, erkélyek, ablakok, stb.Biztonságosan védi a gyermekek, valamint a háziállatok.- Biztonsági emlékeztető : Ellenőrizze, hogy a biztonsági háló rendszeresen minden rejtett veszélyek által okozott különböző külső vagy emberi tényezők, hogy megvédje a biztonsági gyermekek★ Termék lista : 1x biztonsági kötél net.


További információ

A kategória legjobb ajánlatai