• Akció
  • Új
Színes, Egyenes Haj Kiterjesztések Klip, Színes Haj Hosszabbítás, Színes Klip‑a Haj Kiterjesztések Jelölje ki a Szintetikus Fél Egy Darab Haj Kiterjesztések (04)

Színes, Egyenes Haj Kiterjesztések Klip, Színes Haj Hosszabbítás, Színes Klip‑a Haj Kiterjesztések Jelölje ki a Szintetikus Fél Egy

 
HUF 957.15

Összeg
Tova elérhető

PRÉMIUM MINŐSÉG : A klip, új frizurákra, hogy a magas minőségű szintetikus rost, a haja puha, könnyű, szuper sima.Semmi Gubanc Nem Szórnak.Kényelmes, hogy használja az ujjait, hogy comb simán, alkalmas a mindennapi használatra, kényelmes alkalmazása az igazi haja.ELÉG HOSSZA : Elég hosszú, akkor vágja, hogy a hossza akarod, de tudod, hogy minden kívánt.Paróka hossza : Kb. 55cm/21.7 be , Hajtű, Szélesség : Kb. 2.4 cm/0.9-ban (egy kis hibák kézi mérés).FUNKCIÓ : Csak a videó az egyenes haj, haj hosszabbítás, csodálatos gyakorlati haj tartozék, könnyen használható.Gondosan csomagolva, ami megtartja a haj belegabalyodni, világos színű design, szép, divatos megjelenés.KÖNNYŰ & GYORSAN : A legnagyobb előnye, hogy Egyenes Haj Paróka Fájlokat, hogy nem igényel hő, gyöngyök.Viselheti egyedül a kevesebb, mint egy perc.Két klip lehet varrva a póthajak, hogy segítsen megjavítani.Ha nem tetszik nekik, akkor távolítsa el őket.ELÉGEDETTSÉG : Minden paróka van egy egyedi csomag, amely elkerüli őket sávos együtt, vagy nyakig fel.Ha nem elégedett a vásárlás bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Mi lesz az ön számára kielégítő megoldást.Szolgáltatás : 1. Könnyen kezelhető, minden haj darab van egy klip cliping, könnyen klipet a hajad. 2. Különböző színek támogatja a különböző frizurák, valamint curl rendbe ezeket a póthaj, ahogy tetszik.Tökéletes Karácsonyi cosplay, díszes ruhát a labda, Halloween, vagy bármilyen szabadidős tevékenység. 3. Minden paróka külön van csomagolva, így nem kap kusza, s rendetlen.Specifikáció : Elem Típus : Színes Haj Kiterjesztések Paróka hossza : Kb. 55cm/21.7 a Hajtű Szélesség : Kb. 2.4 cm/0.9-ban (egy kis hibák kézi mérés) Csomag Lista : 1 x Színes Haj Kiterjesztések.


További információ

Item Type:
Colored Hair Extensions
Wig length:
Approx. 55cm/21.7in
Hairpin Width:
Approx. 2.4cm/0.9in (some errors in manual measurement)
Package List:
1 x Colored Hair Extensions :

A kategória legjobb ajánlatai